Vragen...?
Bel 0497 - 59 41 13

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject is voor de meeste mensen een nieuwe ervaring. Een ervaring die de meeste mensen enkel in hun leven aangaan. Een droom die uitkomt en waar jaren voor is gespaard en over is gedroomd. Wij als Bouw en timmerbedrijf M. van den Bosch begrijpen dat. Tijdens de beginfase van het proces denken wij met u mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Samen doorlopen we het gehele proces om zo tot een product te komen in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Iets waar u jarenlang met plezier en met trots kunt wonen/werken. 

 

 

Ook indien u nog niet beschikt over concrete plannen, denken wij graag met u mee. Wij kunnen u vanaf het ontwerpstadium van dienst zijn en u geheel te begeleiden door deze ervaring. Bouw en timmerbedrijf M. van den Bosch begeleid u graag door deze bijzondere ervaring zodat u terug kunt kijken op een prettige tijd.

Bouw en timmerbedrijf M. van den Bosch is een erkend Bouwgarant aannemer. Daardoor is er de mogelijkheid een Nieuwbouwgarantie af te sluiten.

Recenten projecten

Bouwbedrijf M. van den Bosch
Vessem
0497- 59 41 13